Ha próbálták, ha nem, mindenkiben megvan a tehetség. Valakiben mélyebben valaki pedig már nagyon profi szinten űzi ezt a fajta sportágat. Most azonban nem a tenisz, mint sport a lényeg, hanem csak az egyik eszköze, méghozzá a teniszlabda.

Újabb kérdés fogalmazódik meg Önökben, igaz? Na, már megint mit akarnak ezek a „Stádiumosok”?

Egyszerű labdajáték, némi leannel fűszerezve. Sok ember, akik egy teljes sort alkotnak. Kapnak nagyon sok teniszlabdát és feladatuk, hogy a sor kezdőpontjából eljuttassák a sor végére.

Gondoljanak csak bele, mi is ez valójában! Hát persze, hogy egy teljes gyártósor szimulációja. Ami pedig a leggyakrabban szokott előfordulni, az a torlódás a sorokon. Akik a gépek mellett dolgoznak tudják, de akik nem, azok csak sejthetik, ha néha gembáznak, akiknek egyáltalán nem jut idejük lemenni a gyártószintre, azok pedig csak elképzelni tudják, hogy mit is élnek át nap, mint nap az operátorok, gépkezelők.

Mi kipróbáltuk! Az elején nagyon szaggatottan ment a munka. Több kör után rájöttünk a megfelelő stratégiára és megértettük a játék lényegét. Pedig tanítjuk és alkalmazzuk is a leant…A képek is magukért beszélnek!

Kipróbálná? Igen? Akkor keressen fel és átadom titkaimat. Segítünk kollégái pálfordulásában! Győzze meg játszva, szórakozva kollégáit! Segítségünkkel egy életre beléjük nevelheti a torlódásmentes munka kialakítását és elfogadását!

Kérdése esetén, kérem, keresse Péczely Csaba lean játékokért felelős tanácsadónkat a +3620/964-4648-os telefonszámon, vagy az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címen.Az ICG Stádium Kft. főbb tevékenységei:

2020. Lean3 - ICG Stádium Kft.

Impresszum

about.me/aastadium