Felengedés - Engedjük ki a szellemet a palackból!

sorozat első részében megismerkedhettek azzal, hogy miért érdemes a Lean filozófiát az üzemcsarnokon kívül is alkalmazni, és ami talán még fontosabb, hogy miért és hogyan, az ember minden nemű változtatás kulcsa.

Ma már hazánkban is számos, eddig főként termelő vállalat alkalmazza a Lean filozófiáját és eszközrendszerét folyamatainak fejlesztésére. A Lean azonban nem csupán a termelő vállalatok kiváltsága, a szolgáltató szektorban is ugyanúgy megvan a létjogosultsága a hatékonyság növelésében (sőt!), mint az autógyártóknál.

tn pas cher nike tn pas cher golden goose saldi golden goose saldi golden goose saldi golden goose saldi golden goose saldi golden goose saldi air jordan pas cher air jordan pas cher jordan pas cher air jordan pas cher air jordan pas cher hogan outlet online hogan outlet hogan outlet online hogan outlet online hogan outlet online hogan outlet online hogan outlet online hogan outlet online scarpe casadei outlet scarpe casadei outlet scarpe casadei outlet scarpe casadei outlet scarpe casadei outlet

2016. Lean3 - A.A. Stádium Kft.

Impresszum

about.me/aastadium